Ochrana osobních údajů | Penzion Chalupa Vyškov

Ochrana osobních údajů

Máte dotaz nebo zájem o ubytování?
Volejte nebo pište!

Prohlášení o ochraně osobních údajů společnosti

(dále jen „Prohlášení")

Vážení návštěvníci a zákazníci,

Mgr. Blažena Blumensteinová, se sídlem Masarykovo nám. 21, 682 01, Vyškov IČO: 48834416 , dále jen jako „Penzion Chalupa u Městské brány" si velmi váží Vaší důvěry, a proto klade velmi velký důraz na ochranu Vašich údajů, vč. údajů osobních, a jejich zpracování, k němuž dochází na webové stránce www.penzionchalupa.cz.

Penzion Chalupa u Městské brány zpracovává osobní údaje a analyzuje chování návštěvníků na webové stránce www.penzionchalupa.cz v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, se zákonem č.127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie („Zákon"), jak je popsáno níže.

1. Zpracování osobních údajů v souvislosti s poptávkou

V případě odeslání poptávky nebo požadavku či jiných doplňkových služeb na www.penzionchalupa.cz bude Penzion Chalupa u Městské brány zpracovávat osobní údaje zákazníka, a to v rozsahu jméno, příjmení, e-mailová adresa či telefonický kontakt.

Zpracování výše uvedených osobních údajů zákazníků bude Penzion Chalupa u Městské brány provádět za účelem vyřízení odeslaného požadavku.

Penzion Chalupa u Městské brány bude výše uvedené osobní údaje zpracovávat po dobu 5 let od odeslání požadavku.

Penzion Chalupa u Městské brány bude provádět zpracování osobních údajů zákazníků sám, anebo za tímto účelem pověří, v souladu se Zákonem, třetí osobu.

2. Použití souborů cookie a analýza webové stránky

Cookie soubory jsou malé textové soubory, které jsou ukládány prostřednictvím prohlížeče lokálně v počítači, pomocí něhož je webová stránka zobrazena. Shromažďování cookie soborů provádí Penzion Chalupa u Městské brány za účelem vyhodnocení návštěvnosti webové stránky a na základě toho i pro optimalizaci marketingových aktivit.

Cookie soubory neslouží a ani neumožňují osobní identifikaci uživatelů webové stránky.

V případě, že návštěvník souhlasil se shromažďováním cookie souborů a nyní chce souhlas zrušit, může tak učinit pomocí změny nastavení svého prohlížeče níže uvedeným způsobem:

 
Prohlížeč Explorer 7, 8, 9 Firefox 4.0 Jiný prohlížeč
Deaktivace cookies: V menu "Nástroje" vyberte možnost "Možnosti internetu"; nyní klikněte na záložku "Ochrana osobních údajů". Pro zablokování všech cookies posuňte v rámečku nastavení posuvník nahoru. Vaše nastavení potvrďte "OK".

V hlavní nabídce klikněte na "Firefox" a následně na nabídku "Možnosti";
• zvolte oddíl "Soukromí";
• v sekci Cookies deaktivujte volbu "Povolit serverům nastavovat Cookies";
• potvrďte Vaše nastavení.

Návod na deaktivaci a odstranění Cookies naleznete v nápovědě příslušného prohlížeče, příp. se obraťte na výrobce prohlížeče
 

 

 

 

Odstranění cookies: • V menu nástroje vyberte volbu „Zabezpečení" a poté klikněte na „Odstranit historii procházení";
• zaškrtněte zaškrtávací pole „Cookies";
klikněte na tlačítko „Delete".
• V hlavní nabídce klikněte na "Firefox" a následně na šipku u nabídky "Historie";
• vyberte možnost „Vymazat nedávnou historii";
• zvolte „Vše" u volby „Časové období mazání";
• rozklikněte detaily kliknutím na volby „Podrobnosti";
zaškrtněte pole „Cookies" a stiskněte tlačítko vymazat.

 

Shromážděné cookie soubory zpracovává Penzion Chalupa u Městské brány prostřednictvím služby Google Analytics, vyvinuté a provozované společností Google Inc., se sídlem Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google").

Zpracování shromážděných cookie souborů probíhá v rámci služby Google Analytics tak, že informace o užívání webové stránky vytvořené prostřednictvím shromážděných cookie souborů jsou přeneseny na server Google v USA a tam podrobeny příslušné analýze.

Google nebude přenesená data, spojovat s jinými daty. Prohlášení Google o ochraně osobních údajů je k nahlédnutí zde.

Sběr cookie souborů a jejich analýzu prostřednictvím služby Google Analytics může návštěvník webové stránky zabránit jednak změnou nastavení prohlížeče, jak je uvedeno výše, tak také:

(i) kliknutím na následující odkaz?, čímž bude do počítače umístěn tzv. opt-out-cookie, který zamezí budoucímu ukládání údajů o návštěvě na webové stránce;

(ii) instalací pluginu do prohlížeče dostupného zde. Tento plugin funguje jen v příslušném prohlížeči na příslušném počítači a po instalaci nesmí být deaktivován nebo smazán, aby byla zachována deaktivace služby Google Analytics.

V rámci služby Google Analytics využívá Penzion Chalupa u Městské brány i související reklamní funkce poskytované Google, jako jsou přehledy zobrazení v reklamní síti Google, rozšířené reportování anonymních dat (např. věk, pohlaví, zájmy) či zobrazování reklam v obsahové síti na základě zhlédnutých produktů (tzv. remarketing), vč. služby Google AdWords sloužící k personalizaci reklamy.

Personalizaci reklamy může návštěvník webové stránky www.penzionchalupa.cz vypnout či upravit prostřednictvím svého účtu Google, a to pomocí odkazu dostupného zde.

3. Užívání sociální pluginů

Webová stránka www.penzionchalupa.cz obsahuje sociální pluginy třetích stran, pomocí nichž mohou návštěvníci webové stránky sdílet obsah této webové stánky se svými příteli a dalšími kontakty. Jedná se o:

  • plugin sítě Facebook, který je spravována společností Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA;
  • plugin služby Instagram, který je spravován společností Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA.

Tyto sociální pluginy nejsou spravovány , který tak není odpovědný ani za jejich funkčnost a ani za případné škody, které by jimi mohli být způsobeny.

4. Práva návštěvníků webové stránky www.penzionchalupa.cz u spojená se zpracováním osobních údajů

Návštěvníci webové stránky www.penzionchalupa.cz mají, jakožto subjekty zpracovávaných osobních údajů, práva dle ust. § 12 (Právo na přístup k informacím) a § 21 (Žádost o vysvětlení a odstranění nežádoucího stavu) Zákona.

5. Změny Prohlášení o ochraně osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů můžeme průběžně upravovat. Aktualizovaná verze bude zveřejněna vždy na této stránce, abyste vždy měli přehled o tom, jaké informace shromažďujeme, jak je používáme a v jakých případech je event. možné je sdělit. Doporučujeme si toto prohlášení pravidelně přečíst, abyste viděli, jakým způsobem společnost Penzion Chalupa U Městské brány osobní údaje ochraňuje.

6. Kontakt pro dotazy k ochraně osobních údajů

V případě jakýchkoli dotazů k problematice ochrany osobních údajů zpracovávaných společností Penzion Chalupa U Městské brány (vč. žádostí o opravu, zablokování, příp. výmaz Vašich osobních údajů) se mohou návštěvníci webu obrátit prostřednictvím e-mailové adresy: info@penzionchalupa.cz

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.